pintant.CAT

Aquesta és la primera entrada amb el domini pintant.cat!!

Faig quatre cèntims del procés que hem fet a nivell de dominis, crec que pot interessar a algú. Primer de tot, el Dissabte passat comprar el Regió 7, on venia un CD de programari en català (algun lliure, algun no) i un codi de descompte (el .CAT per 7€) a la funda del CD. Es podia comprar a varis llocs, crec que algunes publicacions són mensuals així que potser encara ho podeu aconseguir.

Després hem registrat el domini a una de les dues opcions que ofereixen pagar només 7€ pel domini: Entorno Digital i Interdomain. Hem escollit Entorno Digital, podia ser l’altre.

Les dues empreses fan pagar uns 30€ o 40€ anuals per tenir els servidors DNS. No tenim cap servidor DNS així que ara per ara utilitzem els de zoneedit.com, on es poden tenir de forma gratuïta fins a 5 zones, etc.

Un cop indicat a zoneedit el nom del domini (pintant.cat, www.pintant.cat) i dient-li la IP, hem anat a Entorno per indicar quins són els servidors DNS del domini (els de Zoneedit). Per últim, hem configurat l’Apache del servidor que estem per tal que reconegui pintant.cat i que redireccioni els dominis antics al nou, pintant.cat.

Per tant, si entreu a blog.pinux.info sereu redirigits a pintant.cat. Podeu anar fent servir el .cat sense problemes.

Com a curiositat, per altres coses he comprat un .cat de la forma habitual (sense codi de promoció) a Navegalia. Encara no està actiu, i sembla que tardarà entre una i dues setmanes!

5 comments to pintant.CAT

  • xavi

    Molt bé Carles, fa il·lusió i ens ajudarà molt a difondre el blog entre els amics -que és el grau de difusió que havíem decidit-

    Com està la catalanització del blog? què diuen a la llista de traductors al català de WordPress? tradueixen plantilles i programa o només programa?

    Gràcies Carles, adéu

  • Anònim

    això és una prova

  • Eli

    Que bé… .cat, N’hi ha molts, ja?

    A la meva feina l’han demanat i ja el tenen també. Crec que és de molta utilitat que ho expliquis. És senzill, i pot servir a molta gent que el vulgui demanar.

    Ah! i també l’hem demanat per la pàgina web de la llibreria Sirga. Encara no està feta perquè anem a poc a poc. (I també perquè no en sabem massa). Però per quan estigui visible serà: http://www.sirga.cat

    Per cert, sort que això del .cat no cal demanar-ho a Madrid perquè segur que trobaven molts arguments -ja escrits a la sagrada Constitución- per no donar-nos-el. O potser ens retallaven .cat i en deixaven només .t (com que són d’aquesta mena). Com deia l’Obèlix: són folls aquests romans.
    Moltes gràcies m’encanta poder dir que estem a pintant.cat

  • Regio7? Ets de manresa o rodalies? jo també soc de Manresa i sant Fruitos! com va paisà!

    jeje, segurament pel carrer mai ens saludaríem així ni ens posaríem a parlar de la mateixa manera que en el blog, sobretot perquè no ens coneixem i segurament ens creuaríem sense dir ni mu.

    Curiós l’internet.

  • Joan Planas: bingo, sóc de Manresa, tot i que durant la setmana estic a Barcelona 🙂

    Sí, curiòs Internet!

    He entrat al teu blog. Per curiositat, també tinc 24 anys (m’ha semblat veure-ho a la teva Web, ara no ho trobo…)

    Fins aviat, ens llegim!

    PD: si trobem més gent amb blog pel Bages podriem fer alguna cosa 🙂 (a Catux n’hi ha uns quants, crec)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>