Gospel a Plaça Catalunya

Divendres 7 de Desembre. Anava a agafar els FGC a Plaça Catalunya, a les 7 en punt. I em trobo un concert de Gospel a la placeta que uneix els FGC i el metro. Impressionant!

Diria que eren unes 30 cantants. Em vaig quedar fins que van acabar (vaig estar-hi de 7 a 8 del vespre). Crec que eren de l’Institut de Gospel Barcelona (ull que ve Flash)

Primer de tot: gràcies per fer-ho!!! És d’aquests regals que acaben d’alegrar el dia!

Segon: els vaig comprar el CD. Infinitament millor en directe, però almenys tinc un record. De fet, quasi no compro CD’s de musica… només algun del carrer. L’últim que havia comprat crec que era a Estònia, aquests d’indis que toquen la flauta. Tots són semblants i tots m’agraden força.

Tercer: veig que a Youtube hi ha referències. Per exemple, vegeu aquest vídeo (i els relacionats de la dreta). El del Divendres passat és semblant aquest, que el van penjar el 8 de Juliol i tothom anava amb màniga curta. Però vaja, molt iguals!

Algunes fotos:
Gospel grup

Gospel percussió

(com veieu la percussió era senzilleta, però sonava prou bé)

Ah! genial també el moment que un senyor de més de 60 anys va començar a ballar amb ells.

A veure si un dia els puc veure en un lloc més… còmode (assentat, sense caps davant meu, etc.). I si els torno a enganxar al metro, faré una mica de vídeo. Ja és el segon cop que no faig vídeo d’alguna cosa i després penso que hagués estat bona idea 🙂 però, quan hi penso, em fa mandra 😀 (uns minuts aguantant la càmera)

2 comments to Gospel a Plaça Catalunya

  • Si vols veure més gospel del mateix estil, però assegudet i gaudint de l’espectacle… et recomano les Morningsingers in the fields, que actuen cada dissabte a la nit al TeatreNeu (barcelona).

    Me n’alegro que t’agradés tant veure’ns… sempre és maco trobar-se amb gent que t’agraeix el que fas.

  • Hola Alepsi!

    Ui, i tant que aniré algun dissabte al Teatreneu! Quan sàpiga l’hora i si es pot reservar ho faré (no ho he trobat ni al Servicaixa, ni al Telentrada i la Web de Teatreneu està de reformes: http://www.teatreneu.com/ -diu que miri la cartellera, és el què feia) (a Google n’he trobat una però potser no és massa actualitzada, no hi veig els Morningsingers in the Fields)

    Doncs sí, em va agradar molt la vostra actuació! gràcies de nou! Espero que us ho passéssiu tant bé com jo veient-vos.

    I que petit que és el món que ara ens trobem aquí!

    Fins aviat i gràcies també per la recomanació.

    Carles

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>