Horaris a Córdova


per carles

El desembre passat comentava alguna cosa dels horaris i d’un cartell/rajola que havia vist a Toledo. Podeu veure l’entrada que faig referència per més detalls.

Fa una setmana aproximadament ho vaig veure en acció! A Còrdova, ja una mica lluny de la zona cèntrica, hi havia un cartell a una porta d’un bar amb un text amb la mateixa idea:

Per cert: quina calor allà baix! Em va ajudar molt a entendre que el migdia es fa «siesta» (no es pot sortir al carrer!) i també el gazpacho i el salmorejo. I les teteries fantàstiques, amb tés freds, etc.

1 comentari a l'entrada “Horaris a Córdova”

  1. Rafael Carreras ha dit:

    Jo sóc de família cordovesa i hi vaig cada agost a passar-hi calor. No sé fer la migdiada i puc sortir a les tres de la tarda sense morir-me massa, tot i que la meva família s’afanya a lligar-me a una cadira per tal que no surti. Alguns guiris també són capaços de sortir a les tres de la tarda i no es moren pas (em sembla).
    Per cert que el salmorejo és el meu menjar preferit.

Pots deixar un comentari