Una foto… interessant

Aquesta foto la vàrem fer el passat 28 d’Abril (aniversari del Jordi). Ell està bufant les espelmes.

Bé doncs, aquesta foto NO ha estat retocada. Ha estat feta des d’un iPhone. I al mateix temps jo estava fent una foto amb una altra càmera (de la qual no tinc la foto, no era meva). La foto en qüestió:

Foto amb mig flash
Ops! què has passat? Un tros més fosc que un altre? Un tros amb ombres i l’altre no? Molt divertit, si no m’equivoco… l’iPhone va disparar la foto i va començar a fer un escombrat de dalt a baix amb el sensor. Clar, tarda un temps que desconec i que segur que no és massa ràpid perquè no és una bona càmera de fotos, l’iPhone. Mentrestant jo vaig disparar la foto amb flash, i per això hi ha un tros fosc i sense ombres (sense la llum de l’altre flash) i un tros amb l’ombra.

Jo diria que si intentés això no ho aconseguiria (i aquest cop va ser totalment sense voler). Sí que he aconseguit molts cops fer una foto sense flash i aprofitant el flash d’una altra càmera. Aquest últim efecte m’agrada molt.

9 comments to Una foto… interessant

  • estic d’acord amb el que proporciona la teva informació. Visca la FOTOGRAFIA maniacs. #VISCAELSFOTOMANIACS.

  • Hola Jola jo també hi estic d’acord. #VISCAFOTOMANIACS.

  • uuuh que sensual! busques parella? XOXO t’estim <3. em dic Olga per cert!

  • Olga em va agradar molt le teva última foto del facebook #SELFIE #olgarodri m’interesses obre whats 6498645385 XOXO <3

  • Olgaaa que fas per aquestes webs lligant!!!! estas casadaa pots fer el favor de tornar a casaa!! vine al llit ara mateix.
    Et trobo a faltar, que em tens a dos veles i el teu fill també et troba a faltar!

  • Mare, ja no et veig per les rambles baixant cada matí, i ja gairebé no vens per casa, estas massa ocpuada… Quan treus el gos ja no tornes fins passades les 2 hores i és molt estrany. Et trobo a faltar! XOXO T’ESTIM <3.

  • Ho sento molt fill meeeeeeeu!! ja estare una estona més per casa! Sorry my love
    Ho sento carinyo. #darling #like4like #ikeamoblesavuiperlatarda #junts #not’oblidis #tempspernosaltres #tempusfugit #eltiempopasahijo. #treuelgosales5 #elcafèdelmatí #weekend #fillúnic #sóloseviveunavez #tequiero #iloveyou #t’estimo #jet’aime

  • Mentideraaaa! No vas treure el gos a les cinc i em vas fer el planton al ikea. Ets una mala puta i no serveix es per res, cerda.

  • hola t’escric perque em sento ignorada per l’autor d’aquest article, et vaig tirar la canya perque m’interessaves (tranquil que el meu marit ja no ho pot veure li he bloquejat la pagina) truca’m que ja et vaig deixar el meu numero a un comentari anterior i sino contesta a un comentyari que vaig controlant la pagina per veure si em cintestes! BESIIIIIS! <3

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>