Visita d’Estonians

Seguim amb l’anterior entrada, fa força setmanes que escrivim poc 🙂 . Deia que tenia algunes excuses… almenys una setmana del setembre va ser perquè va venir el meu ex-cap Estonià amb la seva família (ue!).

Va ser la setmana de l’11 de Setembre. El dia 11 de Setembre i també cada vespre/nit d’aquella setmana vaig estar amb ells. Comentaré algunes coses curioses… no tot que seria una mica massa pesat!

Primer de tot: dos llocs curiosos on vàrem menjar. Un va ser l’Origen 99.9% (menjar típic català). Podeu llegir-ne una petita revisió que vaig fer per La Cuina de la Llista. Només voldria afegir algun detall: els Estonians volien provar tot tipus de menjars, així que vàrem compartir 9 plats (primers i segons) i ja el deliri va ser que vàrem compartir els 5 postres! això vol dir que feiem una cullerada i mitja de postre i passàvem el plat cap a la dreta, per provar tots els postres.

L’altre lloc que vaig anar va ser “La Porteria”. Tinc una revisió feta per La Cuina de la Llista, estigueu atents allà per veure-hi les meves opinions (resumint: genial lloc, perfecte atenció, val la pena anar-hi).

Temes curiosos dels Estonians: al·lucinen amb els túnels (vàrem fer Girona-Vic i sí, hi ha túnels). Els encanta tot tipus de menjar (però alguns les navalles no). També sobretot, pensaven que el número que tenen al sostre els taxis a Barcelona indica el número de places lliures! (en veritat indica la tarifa que aplica el taxi). Pensaven que potser es podia compartir taxi.

El dia 11 de Setembre vem fer una ruta de Barcelona a Girona. Allà muralles, catedral, etc. (m’encanta Girona!). Després a Vic (m’havien demanat de veure una mica de Catalunya interior). Plaça de Vic i ruta turística. Després de Vic a Manresa i fer un petit tour en cotxe, per veure la ciutat que jo els havia parlat però que no havien vist. I de Manresa a Montserrat, per veure el monestir però també per pujar amb funicular a St. Joan i baixar a peu. Després a l’Origen, per acabar amb la diada. Quin dia, va ser una mica dur i tot!!

Altres dies van ser més a Barcelona.

Finalment els feia molta llàstima tornar cap a casa seva… així que els va agradar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>