Reconeixes aquestes cames?

Com a part de la tesi i vinculat a Chronojump, darrerament estic ficat en el tema de les cames. No em refereixo a si són maques o lletges, llargues o curtes, operades o naturals, … tot això no interessa, aquí no hi ha manies, el que cal és que l’ordinador sàpiga què són unes cames.

opencv side legs recognition chronojump

Després de demanar ajuda a diferents persones, d’apreciar un gran compromís i detectar l’esvaïment dels implicats dues vegades, he topat amb en Sharad de l’Índia que m’està enviant resultats. L’algoritme ja està fet i serà ben aviat lliure, i el primer llibre d’OpenCV sortirà a la venta a l’agost, cosa que em servirà per a optimitzar l’aplicatiu.

Ara estic fent algunes proves més amb un executable una mica capat, llavors li pagaré la feina, ell enviarà el codi font i l’alliberarem. Quan s’hagi alliberat us explicaré millor com funciona, ja que de moment el Sharad és molt reticent a parlar-ne.

Si algú li interessa perquè faig això, pot mirar aquest correu on hi trobarà un parell d’imatges més: Working on knee angle detection / Trabajando en la detección del ángulo de la rodilla.

Adéu

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>