Taxis de bar o d’hotel

Fa unes setmanes estava força perdut a una ciutat. Vaig pensar en agafar un taxi per arribar a l’hotel, però volia saber més o menys quan em costaria. En altres països mai se sap, millor demanar abans que no tenir ensurts!

Era una zona de bars. Vaig anar diligentment al primer taxi i li vaig demanar si sabia on era l’hotel Laguna (va dir que sí) i li vaig dir que em semblava que estava aprop si em podia dir qual costaria aproximadament. Em va mirar i va dir que el què digués el taxímetre. Li vaig dir que ja ho sabia, però si seria una cosa tipus 10 lliures o 50 lliures (era una mica exagerat, jo 🙂 ) i em va dir que ell què sabia, que si jo em pensava que anava d’aquí a allà mirant el taxímetre cada dia i que si havia de discutir amb ell no em volia i em va tancar la finestra! (i em vaig quedar amb un pam de nas). Vaig pensar que seguiria caminant abans d’agafar aquest taxi.

A uns 300 metres hi havia un altre hotel, amb varis taxistes parats. Vaig fer la mateixa prova, amb el mateix diàleg. Aquests em van dir que sí que sabien on era. Vaig demanar el preu i em van dir unes 6 o 7 lliures aprox. Vaig dir que d’acord, que pujava… i em van dir que pugés al de davant d’un company seu. Pujo, dic l’hotel i el Sr. amablament condueix allà i el taxímetre va marcar… 6.5 lliures! A més a més em va explicar que no estava en sí lluny del centre, que si l’endemà caminava per sota un pont estava de seguida allà.

Crec que el taxista de bar està acostumat a gent borratxa que li deu discutir els preus, vomitar i fer altres necessitats al taxi. De fet el seu taxi tampoc feia massa bona pinta, el de l’hotel era el tipus monovolum força xulo (tots els de l’hotel). Crec que el del bar tampoc li va fer el pes que anés amb un mapa. De fet és que no hi havia pèrdua possible amb cotxe perquè hi havia una carretera tipus «ronda de dalt», que no es podia caminar però conduir era un moment.

El proper cop aniré primer a un hotel a buscar taxis enlloc dels bars.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>