Un petó o fregar-me la panxa

La setmana passada estava a la feina quan van posar al blog de la feina aquesta entrada. Bàsicament diu: voteu-nos a un concurs de Startups i si sortim nominats teniu dret a que un desenvolupador de Mendeley us faci un petó. Si no voleu un petó, podeu fregar-li la panxa perquè dona bona sort.

Així que si algú vol fregar-me la panxa ja sap! I tindreu bona sort.

Els Crunchies aquests són un premi sobre startups. Ho organitza la Web Techcrunch que és força famosa. Demanar vots ja em sembla trist, però és que la web dels Crunchies demanen que es demanin vots. Això ja sembla «Operación Triomfo» o «Eurovision». Vaja, que en general no em sembla bé demanar vots.

Però demanen que es faci i així es fa promoció del concurs mateix. No sé si els nominats surten del número de vots o és només una espècie de filtre. També ho connecten amb Twitter que ja en vaig parlar.

Bé, el tema és que se segueix el rotlle perquè més quan se surt guanyador d’això hi ha més usuaris, més altes, etc.

Si voleu votar endavant, us hi animo 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>