Amazon a Londres

Quan he comprat llibres a Amazon i m’els he hagut d’enviar a Catalunya sempre és un procés una mica llarg. Bàsicament consisteix en comptar les despeses d’enviament, pensar en que si un compra més llibres s’estalvia despeses, però clar, es gasta més diners. I llavors escollir l’enviament: un parell de dies i pagar més? O que tardi 2 o 3 setmanes i pagar menys?

El procés, a Catalunya, també pot incloure avisar a alguns amics que un farà una comanda a Amazon. Per si de cas algú ho volia fer, i repartir despeses d’enviament. Clar que llavors s’atrassa tot una mica, amb el «espera que ho miro», «estic pensant quin llibre», etc.

Anava a repetir tot el procés aquí a Londres. Però no cal! Agafant l’enviament gratis els llibres tarden pocs dies a arribar. Un pot demanar un llibre de 7 o 8 Euros i no ha de pagar enviament. Fantàstic tu! No cal comprar llibres per un any, s’en pot comprar un o dos i quan s’hagin acabat agafar-ne més.

Clar que no tot són avantatges aquí, eh? Algun dia explicaré com fallen els metros, o com tanquen una boca del metro 2 o 3 dies perquè hi ha un bassal d’aigua (el cartell posava inundació però jo ho vaig mirar des de tot arreu i veia tot el tros i només hi havia un bassal d’aigua :-), o caixers que no funcionen, o la targeta de crèdit desactivada dos cops… vull dir que a tot arreu hi ha coses positives i negatives).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>