Llibre de segona mà 130€ o 6€

Fa uns mesos em van regalar el llibre My Estonia. Llegint-lo m’ho vaig passar molt i molt bé. En part, segurament, perquè l’autor explica les seves vivències a Estònia, i força de les seves vivències coincideixen amb les que jo vaig tenir. Llegir-les, algunes, sembla que em passessin a mi!

Comentant-ho amb el Fran em va recomenar un llibre del mateix estil però sobre Finlàndia. Vaig pensar que em podria agradar també, ja que he estat un parell de cops a Finlàndia, a Estònia parlaven força dels Finlandesos, etc. així que vaig anar per comprar-lo a Amazon.

El divertit és que el llibre no es trobava nou, i tenia 3 opcions: o per uns 9€ o bé per uns… 130€ o 175€!
(els preus originals els tinc en lliures, ho he passat aproximat)

Vaig comprar el de 9€, que deia que l’estat era «acceptable». Home, per 110€ de diferència, que és un llibre de 130 pàgines!
El llibre va arribar bé, i sí, l’estat és «acceptable», té unes taques de cafè.

Des d’aquí dono sincerament a la persona que va tacar el llibre de cafè i el de devaluar de 130€ a 9€. Gràcies!!

De totes maneres: un company de feina, que li vaig deixar després de llegir-lo, el va trobar a Finlàndia per uns 12€, crec que nou, més despeses d’enviament.

Sobre el llibre: em va agradar més el My Estonia que el From Finland with Love. Aquest últim és molt més breu, sense tant de fil argumental. Repassa els típics tòpics sobre els finlandesos, que normalment són certs. Una mica confús el que condueixen tant ràpid, no ho vaig notar. Les altres coses doncs sí, força realistes. Properament li deixaŕe el llibre a una noia finlandesa per tenir comentaris de primera mà.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>