Invitacions a Joindiaspora

Al gra: tinc invitacions per Joindiaspora. Si algú en vol envieu-me un mail a carlesblog arroba pina.cat i us n’envio.

O si voleu connectar-vos doncs el meu perfil és aquí.

Diaspora intenta ser una xarxa social “a la” Facebook però on els nodes es poden instal·lar independentment. Vaja, com un servidor de mail on cada persona escull el seu servidor (hi ha qui té adreces @gmail.com, altres @pepet.cat, etc.)

En aquest PDF que és un còmic (es llegeix ràpid) es pot entendre força bé Diaspora, una mica com funciona, etc.

No sé si, un cop es té el perfil al servidor Joindiaspora llavors es pot moure en el servidor que vulguem. Penso que més aviat no, però qui sap. En tot cas prefereixo provar-ho en el lloc principal abans de configurar el servidor propi.

Fa unes setmanes havia preparat una entrada més llarga de Diaspora, però llegint per Internet hi ha força crítiques a la qualitat del codi que s’està fent, velocitat de desenvolupament, etc. així que jo de moment ho deixo en un interrogant. El temps dirà com evoluciona tot plegat. Espero que, Diaspora o algun altre aconsegueixin tenir èxit.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>