Esborrar-me de llistes

Ara fa unes setmanes que m’esborro de mails automàtics que m’arriben. Normalment són mails de botigues on he comprat online i que m’envien ofertes. Segurament en moltes botiges vaig acceptar que m’enviessin ofertes, potser ho vaig demanar i tot. Però amb el temps he comprat a altres llocs, o m’envies ofertes de coses que no les necessito, o que si les necessito jo aniré a diferents Webs a mirar preus.

El curiós és que hi ha alguns que els rebo de fa molts anys, 5 o més. Fins i tot algun de més de 5 anys, de quan feia servir l’adreça de correu vella anterior (que encara conservo), clar.

Algun és un butlletí de notícies que mai he llegit, però que ara he decidit esborrar-me i dius… home, hi ha coses interessants. Però ja rebo massa coses, no ho puc llegir tot.

I la veritat, alguns d’aquests mails (com el de llibres.cat, EETimes, uns mails d’avisos de problemes de seguretat, etc.) els hi tenia fins i tot «carinyo». Cal a dir que tots els casos ha estat fàcil eliminar-me.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>