Usabilitat del termòmetre

Ja fa uns 2 anys que tinc aquest termòmetre:


Sempre em fa gràcia: el botó més gran, el més fàcil d’apretar (està a un extrem): és per canviar entre graus Celsius i Fahrenheit. Entenc que en alguns casos (algunes famílies amb membres que llegeixin diferents unitats de temperatura) sigui important que el botó sigui gros i accessible. Però justament jo hi hagués posat el de IN/OUT o MAX/MIN, que es fan servir més normalment…

Per la feina vaig comprar un altre termòmetre. Aquest té una peculiaritat: cada cop que premo un botó fa BIP molt alt. Tant que m’el vaig haver d’endur a casa per posar-lo a l’hora (tothom em mirava estrany). Apart que sempre posa «mes/dia» i no es pot posar «dia/mes».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>