Vestida de gala

El meu nom és gambeta. El dissabte al dematí estava tranquil·lament amb unes amigues a un local del centre, quan va venir un noi i es va fixar en mi. De seguida vaig mostrar els meus colors, i em vaig posar ben dreta per a que m’escollís a mi.
gambeta1.jpg

Vaig estar una hora fent canvis d’aigua, doncs si em posen directament a un altre ambient exploto, sí, com ho sentiu. Un cop arribo a la nova casa, em trobo a dos caragolins que també acabaven d’arribar, jo tímida, m’amago dos dies, mentre que els caragolins van campant lliurement, netejant algues, sense preocupar-se de si hi ha qualsevol mena de perill. No sé si és perquè tenen closca o perquè són inconscients.

Avui em disposava a sortir a la llum, però no anava de llarg, ja vaig avisar que canvio de pell, i de vegades també canvio les cames i d’altres òrgans. Així que de bon dematí he deixat la pell a un racó, i ja estic preparada per a que em mireu, que vaig vestida de gala.

caragolins2.jpgcaragolins3.jpggambeta2.jpggambeta_pell.jpg

2 comments to Vestida de gala

  • I aquests caragolins es van multiplicant?

    Me’n van arribar amb unes plantes, a un aquari d’aigua dolça que vaig jubilar fa anys. Un entès em va dir que era una putada del venedor de les plantes i que “caragols, fuig!” però em feien gràcia; per la novetat. Fins que amb poc temps van fer superpoblació i ho aclaparaven tot. És lo que té ser hemafrodita, supòs. L’aquari semblava ben bé una olla de caragols 😛

  • xavi

    Hola Benjamí

    Ja em semblava que també eres del ram. Aquests no crec que es multipliquin en massa. Els meus tenen entre 2,5 i 3 cm d’alçada, no semblen cargaols-plaga. Per cert, ja tenen nom: el gros es diu “Xino” i l’altre “Xano”, i van fent… per l’aquari, “xino-xano”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>