Comentaris actius

Fa uns dies vàrem notar alguna cosa curiosa: no rebíem comentaris (ni de lectors ni d’spam!). Després de provar què passava, és que els comentaris de Pintant havien desaparegut i no funcionaven.

Ja funcionen un altre cop! Si algú va deixar algun comentari es va perdre, ho sentim.

El problema és que la taula wp_comments de la base de dades de pintant estava corrupte. Per què? No ho tinc clar, potser perquè un cop fent proves amb el Xen i el bridge vaig penjar (sí, kernel pànic) l’ordinador. Llàstima que no vaig poder reproduir el problema (segurament amb alguna altra versió del Kernel ja està bé, però qui sap).

3 comments to Comentaris actius

  • A l’entrada Futur i serveis Webs (de fotos) hi havia deixar un parell de comentaris i a la pàgina d’inici hi posa Sense comentaris. Però si cliques al títol es veuen els tres comentaris que hi ha i que no s’han esborrat.

  • Gràcies Rafael, ho arreglaré.

  • Per cert, i tal com vàrem comentar amb en Xavi la setmana passada: disculpes a tothom qui va intentar posar comentaris, escriure’ls i no anar a la pàgina Web (a mi em molesta força). També els centenars d’spamers: no vàrem poder ajudar al seu pagerank i publicitat. Un altre cop serà!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>