Anglès oral i blogs

Hi ha una iniciativa de Dacco que m’ha agradat molt: es poden escoltar diferents dialectes d’anglès amb un vídeo i una transcripció.

Aquí teniu la introducció, i aquí l’enllaç amb la “teca”. Evidentment hi ha el mateix (introducció i vídeos) per gent anglesa que volen aprendre català. Això sí, no hi ha massa dialectes, si algú està interessat podeu ajudar mitjançant la llista de correu (no sabeu la paciència que cal per transcriure videos!)

Segon tema: el meu germà té un nou blog, anomenat El Senglar Rialler. El Jordi no el coneixia però no és el primer blog català amb senglars, veure “El Cau del Senglar, la Destral, i la Vaca que ve de visita”. Ah! tot i que té entrades molt diferents, alguna comparteix tema amb alguna altra d’aquí 🙂

Jordi: molta sort!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>