The Big Bang Theory (i altres sèries de TV)

No miro massa sèries de TV. De fet, quan era més petit i en seguia més sempre les seguia d’una manera totalment compulsiva, fins a l’obsessió. Així que matat el gos matat la ràbia 🙂

Però en veritat hi ha tres sèries que penso que cal nombrar. Començo de desconegut a conegut i una de dibuixos animats.

The Big Bang Theory


Li va recomenar en Fran al meu germà. I aquest a mi. Bàsicament: són dos físics i un enginyer (molt intel·ligents tots), i hi ha una nova veïna que va a viure aprop dels dos físics. Els físics aquests són molt «geeks» o com se li vulgui dir. Moltíssim! De fet, els físics ja ho tenen això…

Tenen problemes socials (com IT Crowd), i tenen sortides de to molt divertides. Com a informàtic amb interessos (a nivell de curiositat només) per altres branques m’ha agradat molt. A més es poden aprendre algunes coses i tot!

Jo el defineixo com un IT Crowd però amb físics. Consta d’una temporada de 17 capítols de 20 minuts cada un.

Fotos i entrada a la Wikipedia.

Recomanació: cal mirar-la. No entenc per què no és tant famosa com IT Crowd en el món on IT Crowd és famós ja que els dos són boníssims.

IT Crowd


Cal veure-la també. A més, hi ha moltes coses que passen que són semblants a l’empresa i al món laboral. No crec que pugui dir res que no s’hagi ja dit d’IT Crowd.

Les aventures dels protagonistes (dos, informàtics) i les sortides que tenen molt bones. I hi ha força moments que marquen una època com el «Are you from the past!?» o «Fire Exclamation Mark», etc.

De fet, en alguna època he notat que jo tenia algun problema de relació amb gent que no l’havia vist per fer comentaris que només es coneix si s’ha vist.

Són dos temporades de 6 capítols cada temporada, de 23 minuts.

La Web oficial i també, ull, Web de l’empresa on passa IT Crowd!

House M.D.


Tothom coneix House. Ja són 4 temporades, força capítols. Sí, el Doctor, com no.

Per què m’agrada? Es pot aprendre de tot, fins i tot informàtica. House sempre té un mètode diferent a fer les coses. Quan tot li falla té una idea més. Quan tothom diu A, ell pot dir A (a vegades) o pot dir B. Quan reflexiona que un problema amb un pacient en veritat són dos problemes diferents però que interactuen. Tot això passa amb el món informàtic.
A més a més, intenta no veure els pacients. Alguns usuaris millor no veure’ls si no cal. Però en canvi, quan els veu sempre en treu alguna informació important que a l’altre gent se li ha escapat.

No tot és bo amb House, la persona, però això també el fa especial.

Dilbert


Aquesta és de dibuixos animats, l’he deixat per l’última. Em va agradar molt més el còmic/llibre de Dilbert que la sèrie (només he vist la temporada primera). Però hi ha coses que fan força riure, com el moment de l’enginyer (1 min).

Bàsicament, Dilbert és un enginyer que ha de «lluitar» amb el seu cap, gent de màrqueting, etc.

Penso que hi ha dues temporades.

Em deixo alguna sèrie de referència? M’han parlat de «Numbers» que em podria agradar (per la temàtica que almenys el nom indica).

3 comments to The Big Bang Theory (i altres sèries de TV)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>