Tret el llit de sorra de l’aquari

Després d’un any, finalment em vaig decidir a treure el llit de sorra (DSB) de l’aquari. El DSB és una de les parts més controvertides dels aquaris d’aigua salada, doncs hi ha acèrrims defensors, especialment el señor de las arenas, detractors i altres dubtosos, , i només hi ha un llibre. Entre els que no es defineixen per uns o altres, es creu que si no tens DSB, doncs menys possibilitat de perill.

En el meu cas, el DSB no donava tant aliment com esperava, doncs alguns peixos que haurien d’aprofitar-se’n, no hi menjaven prou (potser també per culpa de l’estrelleta blanca). A més, els nitrats no estaven tan baixos com voldria.

Un cop tret, els nitrats han baixat molt, i l’espai disponible ha augmentat considerablement. Ara tinc gairebé un “bare bottom”, doncs al terra pràcticament no hi ha arena, cosa que en el mundillo és força friki.

Aquí les fotillos (clic per a ampliar):

I un vídeo de mala qualitat:


Aquaillumination reef 300l, now DSB off from xavi on Vimeo.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>