No nuts… cannot guarantee nut free

Aquí a Londres tenen una política d’etiquetatge per les al·lèrgies força curiosa. En cap cas és una crítica, només un comentari/curiositat.

Per exemple, a una aigua amb gas amb una mica de gust a llimona es pot llegir:

no_nuts

És a dir, la recepte no conté fruits secs. Però no poden garantir que no hi ha cap fruit sec. Però a la fabrica no n’hi ha. Buf!
A vegades hi ha variacions d’aquest dient que hi pot haver una mica de fruits secs perquè a la fabrica s’hi fabrica alguna altra cosa que té fruits secs.

Ah! I aquesta aigua és adequada per vegeterians (m’alegra saber que l’aigua amb «olor» de llimona és adequada als vegeterians, em preocuparia si no ho fos tot i que mai se sap):
vegetarian

2 comments to No nuts… cannot guarantee nut free

  • Jordi Pina

    Com diu el meu professor d’analítica: “Tot està en tot”; i és literal i cert, absolutament qualsevol substància la pots trobar en absolutament qualsevol lloc.

    SEGUR que tens cianur a la teva mà xD

  • […] vaig comentar-ho a una altra entrada: l’etiqueta d’una aigua amb gas posa que és apte per vegetarians, per exemple. Bé, a […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>