Jocs de Guerra, Jocs de Guerra: El Codi Mort

El 1983 es va fer la pel·lícula Jocs de Guerra. (o a IMDB). L’han fet varis cops per TV3, i quan jo era petit la vaig veure varis cops. Diria que em va influenciar tant que en part vaig dedicar-me a l’informàtica per la pel·lícula!

És una pel·lícula clàssica. Molta gent coneix el Dr. Falken, Joshua, Fem una altra partida d’escacs?, en David Lightman, etc. Vaja, almenys molta gent ho coneix que està al món informàtic.

Em va sorprendre MOLT que fa un mes aproximadament em van dir que n’hi havia una de nova: Wargames: The Dead Code.

La segona part: si la primera em va agradar i per mi és una pel·lícula “especial” doncs la segona em va agradar també. No com la primera, però molt bé! Si no hagués conegut la primera potser la segona hagués estat com una pel·lícula més.

Si no l’heu vist i us agrada la primera us recomano mirar-la.

Per cert, no puc esperar pel 2033 per veure la tercera, espero que la facin! (van a 25 anys per pel·lícula!)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>