Aigues amb gas

La meva aigua amb gas preferida és la Vichy Catalan. És una mica salada, té gust, la bombolla té la mida idònia. I a més trobo que combina molt bé amb gelat de xocolata, un dols i salat.

Quan estava a Estònia vaig trobar que la que m’agrada més d’allà és Värska. Té un gust molt característic, una passada. La bombolla també m’agrada molt. Quan vaig a Estònia sempre en compro.

Quan viatjo intento provar les aigües amb gas del lloc. Molts cops estan bé, però no tenen res massa especial. Però aquest estiu passat vaig estar a Rússia. Ostres quina aigua! Quin gust! Molt salada, més que el Vichy. La bombolla també està molt bé. Aquí teniu una foto:

Cal tastar-la!

Si ho vaig entendre bé, a Rússia cada font té un número, i la de la foto és la 17. I diferents empreses embotellen l’aigua de cada font.

Em van dir que si en bevies varis litres al dia la columna vertebral o les vertebres s’et quedaven encarcarades. No en vaig veure tanta, no em va passar.

Per altra banda, les xocolates russes, en general, no estan especialment bé. Algunes sí, però cap cosa especial. Les que són sense llet estan una mica millors.

2 comments to Aigues amb gas

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>