Merapi 2010 (volcà Indonesia)

Una amiga meva és d’Indonèsia (tot i que aquest any estudia a Edimburg, Escòcia). Ha estat, sobretot per ella, que em vaig assabentar de la nova erupció del volcà Merapi, que ha causat força morts (informació de la primera setmana de la BBC o the Jakarta Post).

La seva família té o gestiona un hospital, i estan recollint diners que gasten directament amb medicines (costos operatius els tenen coberts al ser els fixes de l’hospital, més o menys). Veure la pàgina Web o on reben donacions (o si voleu altres maneres poseu-vos en contacte a carles arro-ba pina.cat). Segur que “metges sense fronteres” i altres organitzacions també fan el què poden. D’alguna manera o altre es pot col·laborar, qui vulgui i pugui.

Espero que puguin millorar aviat! La veritat és que a Indonèsia han tingut força problemes naturals, els últims anys.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>