Boots: amb xocolata és més econòmic

Fa mesos vaig estar a l’aeroport de Dublín. Els sandvitxos que hi havia a la zona on estava eren molt cars… però havia vist un Boots uns 7 minuts caminant de la zona on esperava l’avió i vaig pensar en anar-hi, solen ser econòmics. A Londres hi ha molts Boots i solen tenir bons preus o ofertes interessants. És, en teoria, una para-farmàcia, però tenen bàsicament de tot.

Vaig anar i vaig comprar uns sandvitxos, amanida… i pensava si havia de comprar xocolata o no. Vaig pensar que no calia sempre comprar xocolata, que ja en compraria un altre dia. Quan estava pagant el noi em va dir que si agafar una xocolata (de fet la que pensava comprar) em sortiria tot més econòmic.

I sí, era correcte. Sense la xocolata valia 10 € però amb la xocolata valia 9 €! Hi ha ofertes ben curioses! (de casualitat havia agafat un parell de coses que amb la xocolata baixaven el preu per una oferta).

Ho vaig trobar curiòs… i me’n vaig alegrar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>