Com cordar-se les sabates

Recordo que el 2009 vaig veure una entrada al blog d’en Xavi Caballé sobre com cordar-se les sabates. En aquest cas, explica com cordar-se les sabates perquè el cordó doni per més. Recordo que en aquella època tenia unes sabates amb el cordó curt, i que volia canviar el cordó. Gràcies a la seva entrada no va caler. La Web que en Xavi Caballé enllaça és d’en Ivars Peterson.

Bé doncs, enviat a la feina, relacionat: una mini xerrada TED que explica com fer el nus i llaç de les sabates. Podeu veure el vídeo. En aquest cas, fa el llaç al revés de l’habitual i això hauria d’ajudar a que no es desfés el llaç. Tenia (diria que ja no) uns cordons que sempre es desfeia el llaç, ho hauria de provar amb aquells.

I per últim, una Web molt completa sobre diferents maneres de passar els cordills. Comença dient: encara portes els cordons tal com van venir de la botiga?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>