Traducció Britànic – Europeu

Aquí unes traduccions entre Britànic i Europeu:


Copiat de: http://www.spectator.co.uk/alexmassie/6950390/negotiating-with-the-british.thtml però a mi em va arribar enllaçat de Twitter.
(cliqueu per ampliar)

Comprovat amb britànics: efectivament diuen que és cert.

Experiència personal: vaig escriure un text pel blog de la feina, de forma força profund. El vaig passar als companys i un em va dir «Bé, l’he canviat una mica… -pausa llarga- de fet l’he re-escrit amb un altre enfoc». Efectivament, del que va quedar-ne, diria que de l’original només hi van quedar els diferents paths en els diferents operatius. Seria una variant de «I only have a few minor comments».

2 comments to Traducció Britànic – Europeu

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>