La “Saga Pina”

El dia 5 de Març en Jordi, un amic seu (Gerard Cardona) i jo mateix vàrem anar a Barcelona a l’Akademy-2006. És un event dedicat al KDE, en podeu llegir més informació aquí.

Només hi vem anar el Dissabte a la tarda… començava el dia abans a la nit i acabava el Diumenge al matí, desprès d’una marató de traducció crec recordar. O de programació… o de begudes!
Just aquest event va ser la setmana següent del Fosdem.

A l’Akademy-ES van obrir dos concursos: es tenien unes dues setmanes per enviar un article sobre el KDE a nivell d’usuari, o bé fer una traducció sobre uns programes de KDE (crec que el Konversation o un de P2P). En Jordi i jo vem fer dos articles, petits, sobre KDE.

El Divendres passat va aparèixer el resultat. Ell tercer, jo segon 🙂 quina gràcia veure els dos noms als resultats!!! La saga Pina ha començat :-))

Llàstima de no haver pogut, un dels dos, haver estat primer! Hi havia un iPod de regal 🙂 però el Konqui estarà bé per augmentar la meva col·lecció de peluixos relacionats amb el programari lliure, i la camiseta del Jordi de KDE segur que se la posarà sovint (de fet ja en va comprar una allà mateix, així que en tindrà dos, apart de la meva).

El meu escrit, traduït al català, llegir a Catux. A veure si el Jordi hi penja el seu.

1 comment to La “Saga Pina”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>