1er. sopar blocaire de Gràcianet.

Fa uns dies 2/3 parts de pintant vam assistir al primer sopar blocaire de Gràcianet. El sopar era un perfecte pretext per veure’ns les cares i xerrar una estona mirant-nos als ulls. Allò que ens unia, era que escrivíem a blocs de Gràcianet, o en el cas dels exiliats, que parlàvem de la vila als nostres escrits.

Entre uns pocs de nosaltres vam trobar algun lligam. Gràcia no és tan gran -d’extensió vull dir-.
(He d’anar amb compte perquè els amics de Gràcianet són malalts de Gràcia. Estan absolutament entusiasmats amb el barri, que anomenen vila, i així que Barcelona es descuidi la declaren independent.)

Estan malalts de les seves places, de les seves entitats (en les quals militen ferventment), de la seva gent, de les tafaneries i les novetats. No se’ls escapa res. És imprescindible fer una ullada als blocs per assabentar-te de què passa al barri. Tenen conya i no trobareu a la ciutat una experiència de comunitat com la seva.
Va ser un plaer conèixer-vos. La propera vegada farem el complert i vindrem els tres. Potser l’organitzarem nosaltres i tot. Lectors del pintant, blocaires de Gràcia i tots els que s’hi vulguin apuntar. Uhuum.. no és mala idea…una trobada per jugar a voleibol a la platja. Al vespre quan refresqui… o si ho preferiu ens movem cap a Manresa.

He de confessar-vos que passo pels blocs fent una ullada ràpida i pel meu m’hi entretinc… com una narcisista. El sopar em va encantar però, perquè com a bona gracienca m’encanta la gresca. Moltes gràcies per la companyia. I si necessiteu res ja sabeu on som, no dubteu en demanar-ho.

Hem quedat guapes i guapos a les fotos oi?

28 comments to 1er. sopar blocaire de Gràcianet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>