Noves versions

Ara fa dies que escric (ops, escrivim) poc. Coses de la vida, tot puja i baixa. De fet tinc diversos temes per escriure però estic mandrós per escriure’ls 😀 (un museu de Madrid, un de Figueres pendent de fa temps -un any), i un parell de coses més.

Però no vull deixar de destacar tres fets molt importants que ha passat la última setmana:


  • Nova versió de Debian
  • La Web de Catux nova, després d’uns 4 mesos per tenir-la apunt, ja està disponible! (bé, encara falten moltes coses… però l’equip Web hi estan treballant 🙂 )
  • Nova versió de qdacco (falta enviar la nota a www.catalandictionary.org). Ull, de moment no s’ha actualitzat la documentació. Aviat estarà disponible.

Els he anomenat en qualsevol ordre, eh?! 😀

A parts:

Debian 4.0 Etch


Després de… 3 o 4 anys de desenvolupament, finalment ha alliberada. Feia molts mesos que quedaven poques setmanes per estar disponible en format “estable” (ja ho estava, de dispoible, en format “testing). Perfecte!

Debian és una distribució especial, i que guardo molts records des de la Debian Potato (que em vaig instal·lar un setembre després d’aprovar un examen de càlcul -o ho vaig fer abans?)

Catux Web


En Jordi i el Fran porten des del Nadal treballant intensament. Bé, crec que no regularment sinó quan ho fan és de forma intensa. Vull dir que devien estar unes 40
hores per Nadal (o més!), que comptant que han passat uns 100 dies fins a decidir-se a posar la Web a producció surt a 24 minuts/dia. Deu n’hi do, tot i que va
ser de cop i concentrat (penso, eh?! potser m’equivoco)

QDacco 0.6


No és voluntari però van sortint versions cada mig any, aproximadament.

Aquesta versió s’integra amb Festival (sintetitzador de veu), té búsqueda incremental, bugs arreglats, ignorar majúscules i minúscules i alguna cosa més. Poc a poc el programa va creixent. Ja té 2 anys i mig, ha “patit” un canvi fort de passar de Qt3 a Qt4 i segueix al peu del canyó!

Espero que aviat ja hi hagi el paquet Debian corresponent a aquesta versió

Bé, queda clar que el cap de setmana passat, és a dir, Setmana Santa va ser molt
productiu! Som tots uns Sants!

1 comment to Noves versions

  • Eli

    La nova web de Catux és molt bonica. Felicitats a tots els que l’heu treballat.

    El taronja us prova més. I sembla més endreçat tot. Enhorabona !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>