Oberta i en funcionament.

En escrits anteriors vaig explicar com avançaven les obres d’un local, la Barraqueta, que avui acull (entre d’altres) la llibreria Sirga i el projecte G-node, un espai de difusió i formació de Programari Lliure. Com que porto molts temes en cua i, m’agradaria escriure’ls per la posteritat, aquí va el primer en què parlo un poc de la inauguració i de la llibreria.

llibreria Sirga

No cal dir que la inauguració del local, a finals de febrer, va ser tot un esdeveniment.

Cal destacar que un dia abans, la Barraqueta era un garbuix, d’eines, escales perilloses -fins el darrer dia vam aguantar unes escales de fusta precàriament arranjades- una bastida, cables, làmpares, olor de trementina, llistons i sòcols, la pulidora pel terra (una màquina, amb tot el que diguin, difícil de controlar), i què sé jo. Només dir-vos que la Cofac del carrer Bailén (que és una cadena de ferreteries) no donava a l’abast. Vaig convidar els dependents a la inauguració de la confiança que els tenia, però no van venir. Una hora abans encara ens quedava muntar el rètol i il·luminar-lo… quins nervis. De les obres ja només recordo moments bons i mira que vam fer-nos un fart i vaig acabar ben tipa.

D’ençà d’aquell dia no hem parat. Aquest és el web Gracia viva on podeu consultar totes les activitats que fa la Barraqueta i la llibreria Sirga.Són obertes a tothom i podeu venir si us interessa alguna.

Un cop inaugurat el local, la llibreria ha obert cada tarda de 17:00 a 20:30 hores i els dissabtes matí i tarda. Ha fet algunes activitats i xerrades i ha incrementat el fons de llibres especialitzats, com ja sabeu, en història i moviments d’emancipació. Queda molta feina per fer: obrir la secció de còmics i llibres infantils, incrementar el fons de la secció de ciència i noves tecnologies. Estem en fase de consolidació i si algú vol col·laborar no dubteu a dir-m’ho.

El dia 20 d’abril vam fer la presentació oficial al barri, als familiars i als amics. Sí, sí, una altra inauguració

  Què ? ens agrada compartir aquests moments. És molt bonic realitzar un projecte com aquest, t’omple de satisfacció i de respecte per tota la gent que ha ajudat… Moltes gràcies.

  llibreria sirga2

  Potser no està bé que ho digui jo, però la llibreria fa molt goig i ara estem pensant d’obrir alguna sucursal…és boma.

  El darrer repte fou preparar un Sant Jordi que va ser una bogeria. Encara avui estem posant ordre al desgavell de les caixes, les liquidacions, els albarans. Massa informació no processada correctament i en poc temps. Però també ha valgut la pena, St. Jordi és el dia més bonic de l’any, ho dic sempre. El proper el portarem millor.

  Si us ve de gust fer-hi una ullada i comprar algun llibre ja sabeu on som. Perdoneu per la propaganda… C/ Tordera, 34 baixos (08012 Gràcia) però és tan emocionant.

2 comments to Oberta i en funcionament.

 • eli

  Avui he posat a la porta una pissarra verda (tipus bar de menú) que deia.

  Llibreria Sirga
  Oberta i funcionant
  Benvinguts!!!

 • felicitats per la feina feta!
  tinc moltes ganes de passar a remenar…. i triar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>