Temperatures a Tallinn i Barcelona

Aquest és un tema comentat quan estava a Tallinn. En aquells moments, començament del mes de desembre, vaig fer l’entrada “Que teniu fred a Barcelona?” ja que hi havia unes temperatures inusuals a Tallinn (vaig trobar alguns moments que feia més calor a Tallinn que a Barcelona durant a començament del més desembre, tot i que això va canviar molt durant el gener, eh?!)

Ara hauria de dir: “Que teniu calor a Tallinn?” durant la setmana passada hi ha hagut dos dies que ha fet clarament més calor a Tallinn que a Barcelona. Concretament els dies 28 i 29 de Maig.

A Tallinn es van batre rècords de temperatures altes, crec que la més alta en un 28 de Maig (van ser +30 i alguna cosa graus a Pärnu o Tartu).

Aquí podeu veure les gràfiques:

28-05-2007:

29-05-2007:

Evidentment, els dies de després ha tornat a fer força més fred a Estònia. I sí, encara els hi baixaran més les temperatures 🙂

Em deien d’allà dalt que no podien aguantar aquestes temperatures, a la ex-feina dinaven a la terrassa i alguns sense camiseta. Ja m’ho imagino!

1 comment to Temperatures a Tallinn i Barcelona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>