Tecnologies madures de Debian

Com a usuari de GNU/Linux, m’agrada Debian. Em permet escollir entre una versió estable, segura, pocs canvis, etc. o bé un tema més dinàmic (testing, unstable, etc.)

El cap de setmana passat vaig assistir al Fosdem. Vaig assistir entre altres a la xerrada Reordering the Debian boot sequence for correctness and speed. A sota podeu veure dos fotos del conferenciant (Petter Reinholdtsen), just en el moment que va necessitar un “apuntador” (spot light). Hi ha qui fa servir llums làsers, ratolins, etc. però ell va fer servir una tecnologia prou provada!

Apuntador

Apuntador 2

🙂

4 comments to Tecnologies madures de Debian

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>