Desar la clau dins la caixa forta?

La foto següent és d’una caixa fota a un hotel de Lviv, Ucraïna:
Caixa Forta
M’encanta l’avís que hi ha a dalt a l’esquerre (i que he mal-marcat amb el Gimp). Hi diu «No guardeu la clau dins la mateixa caixa!»

Segurament si han posat l’avís és que algú havia fet aquesta acció, no?
Després, sent molt ben pensat, i llegint un text que hi havia al costat, potser feia referència a una clau mestre que evidentment no estava a l’hotel (suposo que la tenien guardada… a alguna altra caixa forta!)

Dos fotos més curioses del viatge: un vàter a Viena. El curiós, i que no es pot apreciar massa bé a la foto, és que hi havia un pla (ben pla!) allà on vaig deixar el paper per intentar ensenyar-ho. És a dir, que si es fa alguna cosa al vàter queda allà, molt aprop del cul, fins a tirar de la cadena. O bé cal fer punteria al forat. Em va semblar molt estrany*!
vàter

I l’última foto, és de l’aeroport de Lviv. La foto és del segon panell d’informació de vols que hi havia. Evidentment, em costava una mica trobar el meu vol (per les lletres ciríl·liques) però és que… era una «pissarra» estàtica! És a dir, no era una pantalla sinó una pissarra. I de l’aeroport en podria dir algunes coses més però potser a una altra entrada més endavant.
Taulell informació aeroport Lviv

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>