Spam: que bé!

Ho comentava a l’excursió de Caliu a la Mola. Quan rebo correu brossa a la feina fins i tot m’agrada.

Per què m’agrada? Sóc massoca? Normalment, el 80% de correus útils de la feina són coses a fer (l’altre 20% són coses tipus “gràcies”, “ok”, etc. etc.). En sí no són “marrons”, però sí que són coses del tipus: hi ha un nou tiquet al sistema de tiquets (normalment s’en cuiden els meus companys), o bé algú que fa alguna pregunta de com tenir algun sistema, o un avís automàtic que una línia ha caigut, … vaja, coses de feina que poden interrompre la feina que un està fent i sol ser millor que l’altre part.

Però què passa quan rebo un correu brossa a la feina? Doncs que veig un mail, i penso… arf! quin problema serà? què ha passat? quina línia ha caigut? però no! a vegades és “Enlarge your penis!” “buy v1agra” així que faig “Supr”! i a seguir treballant després d’estar content que el possible “marrón” hagi estat només un… spam!

PD: no, si us plau, no m’envieu spam per fer-me content, si no n’hi hagués també estaria content!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>