Estat dels embassaments i núvols

Aprofito que el tema encara té interès però que està força bé. Hi ha una pàgina Web amb informació molt ben organitzada sobre l’estat dels embassaments (amb gràfic si llegiu dins l’entrada):


El gràfic avui:

Embassaments zona Cataulnya

Finalment hem arribat al nivell del 2007 a aquesta mateixa setmana, que és encara més que la mitja dels últims 9 anys. Cal seguir estalviant, eh?!

Ah! i per veure cap a on hi ha núvols, intensitat, etc. m’encanta la Web del Meteo.cat que inclou un gràfic. Ara es pot veure:

Ull! aprop de Manresa i cap a Igualada hi ha uns generadors eòlics d’electricitat (si ho tinc ben entès) que estan detectats com a núvols!

1 comment to Estat dels embassaments i núvols

  • És curiós la quantitat de dades que hi ha sobre el nivell d’ocupació dels embassaments, i la poca que hi ha de la velocitat de desembassament. El nivell dels pantans depèn de dos factors: l’aigua que entra i l’aigua que surt. L’aigua que entra depèn de la pluja i és incontrolable. Però l’aigua que surt es pot gestionar. La meva pregunta és: el problema de nivell dels pantans a quin dels dos factors és degut? Només al primer?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>