Preus de Talk Mobile i mòbils a Londres

Fa unes setmanes havia de comprar una tarja SIM per tenir un número mòbil britànic. No sabia quin operador utilitzar i tampoc tenia temps (en aquell moment) per fer un estudi complet. M’havien parlat de les botigues Carphone Warehose, que tenen els principals operadors i poden assessorar (en teoria…).

Després de parlar amb ells i donar una descripció força bona del què volia, va semblar que la millor opció era Talkmobile. SMS econòmics a l’estranger, trucades no massa cares i sobretot per 0.5 Lliures (uns 0.6 €) Internet tot un dia. Fantàstic, perquè els primers dies no tenia Internet a casa i podia connectar-me amb l’ordinador.

La sorpresa va ser quan vaig trucar a Talkmobile per activar la connexió de dades. Després dels primers 10 MB val… 2 Lliures el MB! Vaig pensar que no podia ser, però a la pàgina Web ho posa:

«If you use less than 0.25MB, you will only pay for the pages you use but if you go over 10MB in a day, you will only be charged £2 per additional MB

Increible!! (he canviat les negretes, a l’original estan a un altre lloc)

A la mateixa tarda vaig visitar totes les botigues dels principals operadors, ja que estan molt juntes. Vaig anar fent la mateixa pregunta. Els de Vodafone deien que era super-econòmic (no recordo el preu). Això sí, també limitat a 5 MB després de demanar-li molt si hi havia algun limit. No vaig trobar res i vaig tornar a Carphone a veure què deien (tot i que ho volia evitar!). Feta la pregunta, em van dir que varis tenien preus econòmics. Vaig dir que sí, però amb limitacions. Em van dir que tots eren iguals més o menys, sense cap interès més. Estava el Sr. que ja passava de tot. Clar que això era diumenge a les 4 de la tarda, que aquí hi ha les botigues obertes!

Al final vaig visitar un operador que m’havien recomanat però no està a Carphone. Es diu 3 (Three). Aquests SÍ que tenien el qué volia. Per 10 Lliures em van donar 250 MB d’Internet (si recordo bé) i 10 Lliures de trucades. I podia convertir 10 Lliures per tenir 1 o 2 GB. Suficient per passar uns dies (fins i tot vaig passar amb 250 MB sense problemes).

L’operador 3 només funciona amb 3G (té menys cobertura fora de Londres). Però a canvi té trucades gratis a Skype’s, o es pot comprar Skype i trucar a preus d’Skype i sense càrrec per dades. Està molt bé! I bones tarifes de dades.

Ah! a Londres no tenen cobertura de telèfon a cap línia de metro! Increïble també. A Barcelona n’hi ha a gairebé totes les línies. No per fer trucades, que el metro fa un soroll espantòs però sí per enviar algun SMS o visitar Webs…

1 comment to Preus de Talk Mobile i mòbils a Londres

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>