Hotel a Isle of Wight: The Moorings

Fa unes setmanes vaig anar a l’Isle of Wight. A uns 150 Km. de Londres, sud-oest:


View Larger Map

La idea era fer fer excursionisme, turisme, bicicleta, etc.

Apart de detalls que no venen el cas, vaig dormir a un Bed&Breakfast molt aprop de l’arribada del ferri. Sense bany a l’habitació però compartit en 2 o 3 habitacions i una de les nits sense compartir ja que al pis de dalt no hi havia ningú.

El nom del Bed&Breakfast és The Moorings. És altament recomanable per la gran atenció dels que ho porten (Sue i Collin), les habitacions estan molt ben cuidades, de fet havia estat la casa d’un pintor o semblant de vaixells i algunes zones semblen un vaixell talment. Algunes habitacions amb vistes al mar.

L’esmorzar doncs el típic de l’Illa de Wight i semblant a l’anglès:
Esmorzar a The Moorings

El menjador en sí:
The Moorings menjador

I finalment un detall qualsevol de la casa (una maleta d’època):
themoorings_detall

2 comments to Hotel a Isle of Wight: The Moorings