Coses sospitoses

Fa dies vaig veure dos cartells. El primer deia:

Diu que que molta gent fa servir telèfons, però que els terroristes fan servir diferents targetes SIM i diferents telèfons per camuflar-se. Que si veus alguna cosa sospitosa avisis.

En aquest cas diu que molta gent fa fotos cada dia, però que algunes són més sospitoses com gent que fa fotos a les càmeres de seguretat… que si veus alguna cosa sospitosa que avisis (en aquest cas, el «terrorista» ja quedarà ben fotografiat a les càmeres que està fent una foto).

I dic jo… el primer cop que vaig anar a Londres, que era amb la família el 2003, recordo molt bé (i encara les tinc) haver fet fotos a les càmeres de seguretat. Més que res perquè n’hi ha unes quantitats gairebé indescents!

I també, em confesso, faig servir habitualment 2 telèfons mòbils. I ara no canvio targes, però les primeres setmanes sí que canviava targes (temes d’Internet mòbil, una targeta SIM que el banc em va donar i la vaig fer servir, etc.).

Vaja, que no sé si auto-inculpar-me!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>