Algunes entrades en anglès

Últimament m’han vingut ganes d’escriure algunes entrades en anglès, més aviat entrades tècniques.

El blog segueix en català, però de tant en tant hi haurà alguna cosa en anglès. Potser ara al començament cada 15 dies (perquè en tinc dos preparades i alguna potser pensada) però a llarg termini crec que no gaires.

Algun petit howto d’alguna configuració, algun comentari d’algun llibre, coses que potencialment poden interessar a gent d’arreu i que em vingui de gust escriure-ho en anglès. També per alguns amics d’aquí o d’allà que els hi interessa i així ja ho escric només un cop i els hi envio l’enllaç.

Vaja, que ho volia comentar abans que algú s’estranyi. De fet ja n’hi ha una del 2007! (també hi és en català, en aquest cas).

1 comment to Algunes entrades en anglès

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>