Canviar de mòbil

Em veig obligat a canviar de mòbil per una averia. I ara no tocaria. No hi ha cap canvi que necessito o que pensi que milloraré. Amb el mòbil normalment faig:

 • Cada dia: el despertador
 • Gairebé cada dia: mirar emails (això de mirar els mails dels del llit…), mirar alguna pàgina Web quan espero a algun lloc, etc.
 • Alguns SMSs a la setmana
 • Alguna trucada (cada 2 setmanes? no gaires)
 • Google maps, SSH…


Fins ara tenia un Nokia E61, que fa tot el què he dit a dalt. Això sí, aquest any la gent ha pensat que era una calculadora, netbook (en plan broma) o Gameboy. Però a mi m’encanta aquest mòbil! Se sent bé, és dur, etc.

Me’l va donar l’empresa on estava abans el Juliol 2007. Quan me’l van donar vaig pensar: se li espatllarà la tecla e les fletxes (un petit joystick). I sí, ha tardat 3 anys a espatllar-se i així ha estat. L’he obert, netejat… va durar un mes bé, va tornar a passar. Després estava una setmanes bé… cada cop menys temps. El mòbil aquest és lent, el proper serà més ràpid i amb millor pantalla. Però em fa mandra gastar-me diners amb el mòbil. I a més el temps per posar-lo apunt (passar contactes, configurar mails, adreces Webs, etc.)

Bé doncs, tot això per dir que jo, que no vull canviar de mòbil… els últims 10 anys ja n’he tingut 4. Dos per haver-se espatllat (aquest i la tapa del Nokia 7110 -semblant al de Matrix). Un altre per un accident amb aigua (el vaig deixar a sota un radiador i el radiador va gotejar). Un altre sí que va ser una actualització «gratis», la meva mare trobava el Nokia 7110 massa gros i m’el va donar, tenia abans un Nokia 5110.

Això sí, des del 2007 també tinc un Nokia 6234. Aquest va bé… si no fos per la bateria, que no dura res actualment. Una bateria nova val uns 30 o 40 Euros, oficial de Nokia. Segurament faré servir l’espatllat (si aguanta) com a segon mòbil per no haver de comprar una bateria.

A veure el nou mòbil quan em dura. Suposo que 2 o 3 anys, vist el què em duren els mòbils… espero que més! D’aquí 2 o 3 anys més novetats del tema.

Com a nota: quan vaig passar d’un mòbil petit i comú al Nokia E61 sí que vaig notar canvis a la meva vida: podia mirar els mails còmodament al mòbil, i ja hi havia força tarifes de dades (tot i que no ho pagava per ser de la feina). I això de mirar els mails estava bé, recordo algun cop abans que tenia pressa per arribar a casa per veure si tenia alguna resposta que esperava, i amb el Nokia E61 ja no calia: podia mirar-ho quan vulgués. I el tema de Google Maps també va ser una millora gran.

2 comments to Canviar de mòbil

 • xavi

  Hola Carles

  Un tlf connectat sempre a la xarxa 3G i amb xat va molt bé per a mil coses.

  Que vagi molt bé la recerca, tot i que sembla que els Nokias són per a tu com els Thinkpads.

  Fins aviat!

 • Josep

  Encara recordo el teu Nokia 5110 amb el NetMonitor i el “Connecting to satellite”. Quins records!

  Una forta abraçada des de Catalunya.

  Josep.-

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>