Menjars: fruita Durian, molt curiòs

Fa unes setmanes vaig menjar «Durian». És una fruita força coneguda al sud-est Asiatic. No sé a quins països exactament, però hauria de ser-ho per Malasia, Indonesia i voltants en àmbit gran.

Bé, és que té una olor i gust tant estrany, que és difícil de descriure. A la Wikipedia anglesa posa que té olor/gust d’ametlles, ceba podrida, trementina (que no sé quina olor fa) o mitjons de gimnàs.

Primer no sabia si seria capàs de menjar-ho, però després de tastar-ho… bé, no és que m’agradés molt però es pot menjar. Tinc la sensació que si en mengés més m’agradaria més. Aviat en compraré una mica més a veure si m’agrada més.

Aprofitant, també vaig menjar algun altre fruit poc convencional per Europa, veieu alguna foto:

La fruita que té com pels i sembla una joguina és la que té l’aparença que m’agrada més.

1 comment to Menjars: fruita Durian, molt curiòs

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>