How to spot a hacker


(apreteu a la foto per veure-la a mida real)

Fa unes setmanes, a la feina, vàrem fer un Hackday. Jo vaig pensar en ambientar-me. Per això vaig portar el portàtil de casa, una Gameboy vella (per fer un Tetris i inspirar-me). El dia abans vaig sentir a la ràdio que pel cap marxa molta escalfor, així que vaig pensar… em posaré la caputxa, a veure si tinc el cap més calent i programo millor. No va ser el cas de programar millor, però em van fer la foto, totalment de sorpresa (de fet no vaig veure quan me la feien). I cada cop que la miro ric!

Per cert, el hackday va ser molt divertit, i no només per la foto. Ja ho comentaré.

2 comments to How to spot a hacker

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>