Gelat que no es desfà

Fa una setmana o dues vaig trobar al supermercat un gelat que no havia vist mai, d’una marca que no havia vist mai: Chok a Blok. Però com que era de xocolata amb xocolata vaig pensar… això ho haig de provar, sí o sí.

El vaig comprar i quan em servia gelat en va caura una mica a la pica de la cuina. Vaig seguir servint-me i vaig pensar que ho netejaria més tard, i vaig procedir a menjar el gelat.

El vaig trobar poc cremòs. El gelat m’agrada en el punt que s’està desfent… i normalment, els altres que menjo, en minuts s’estan desfent (el congelador no és gaire fred). Aquest, tot i que quan el treia del pot no estava massa dur, no era cremòs ni es desfeia.

Bé, el vaig menjar, no va ser el meu preferit… i més tard vaig anar a la cuina a netejar la resta de gelat que esperava que s’hagués desfet a la pica. Però no, el gelat seguia allà! Clar que a mi no s’em desfeia, ni amb mitja hora o més!

Un altre dia vaig posar una mica de cada gelat a un plat. La foto:

Efectivament, un estava desfet i l’altre gairebé gens.

El que no es desfà jo diria que és com bombó al congelador, que el treus del congelador i no es desfà…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>