Festival of the Spoken Nerd

Una cosa que en la meva opinió «s’ha de veure» aquí Londres: el Festival of the Spoken Nerd. És senzillament genial. No és només el què fan sinó com ho fan… en faig cinc cèntims.

És un matemàtic (Matt Parker), un físic (Steve Mould)i una noia “geek” (Helen Arney).

Podeu veure vídeos a Youtube de diferents actuacions (especialment Steve Moulder, que apareix a la BBC com a col·laborador, en té de força divertits).

El Festival of the Spoken Nerd és un cop al mes. Cada mes té un tema. Parlen del tema de manera divertida i amena, fan alguna cosa relacionada amb el tema (per exemple, quan el tema era “ice ice baby” van fer gelat -amb el CO2 d’un extintor). Expliquen diferents coses, discuteixen, etc.
Abans de la mitja part parla uns 20 min. un professora o científic expert amb el tema.
I abans del final uns 15 o 20 min. d’algun monòleg d’algú que s’hi dedica (i a vegades intenta posar una mica de ciència al monòleg…).

En definitiva: ric a “carcajades” i aprenc coses diverses i interessants.

Si veniu a Londres intentaria fer-ho coincidir amb alguna actuació seva.

A la web hi un podcast, però només és àudio, sense vídeo, trobo que perd molt… és moltes vegades millor que el què sembla allà.

2 comments to Festival of the Spoken Nerd

  • Isabel (FAn) ecsgirué:A veure, si no hus agrada estic dacord ami tampoc magraden tots els cantants pero tampoc els odio, tinc arguments que son: lodieu xq us fa enveja que una persona normal pugui arribar tant lluny i us encantaria que us pases aixo a vusaltres, la seva veu no esta modificada sino mireu videos al youtube del seu canvi de veu i cançons a capella i ja beureu i tercer i ultim te. Cara de nen xq es un nen te 17 anys numes es molt jove hi ha arribat molt lluny pnseu cara de nen adolescent pero ladolescencia son els millors anys de la nostra vida no digeu q no!!I bueneu yo soc Beliber o sigui super fan! No amenaçu pero numes dic el que pensu ia q tinc tot el dret del mon i aixo magradaria que les persones que no us agrada el justin bieber o “lodieu” pareu ja xq aixo no es fa a volsaltres no us agradaria penseu una mica omee!! no creueu pagines daquestes no us a fet res i no el coneixeu! Buenu aixo el Justin es el millo i adeuu !!! Ya us agradaria a vosaltres se com elll tant guapo, tant famos i tant ric hahah i te molts amics!!I no es gay te novia i na tingut moltes (ser gay no es cap Pecat)PD: no fa rabia que ecsgirueu JUSTIN BIEBER malament!! Mireu la cuantitat de faltes que he fet yo en aquest cumentrii!!

  • […] magician, Ukulele extravaganza, etc.). See, for example, another blog post where I talked of Festival of the Spoken Nerd, one of my favourite […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>