Programa útil per mòbil

Ja fa cert temps que tinc un Nokia 5800 XPressMusic. El vaig comprar perquè era el més econòmic que podia aconseguir amb Qt i Wifi. Fàcil manera d’escollir.

Al mòbil no hi tinc gaires aplicacions. Instal·lades ben poques, normalment estic aprop d’un ordinador (feina, casa). I si és cap de setmana i estic a la platja prefereixo no jugar massa amb el mòbil.

L’única aplicació útil que he pagat per ella és Total Recall Lite (TRLite). Bàsicament és un gravador converses telefòniques. Quan canviava de pis i parlava amb l’agència m’anava bé: tenia guardat el què em deien. Per si després ho volia tornar a escoltar per entendre algun detall o per si se m’oblidava alguna cosa, o per si algun altre dia m’haguessin dit «a no, vàrem dir que sí que pagaves tu les taxes, i no el propietari».

També pot anar bé, tot i que no ho tinc activat, per si algú truca i diu una adreça, o un telèfon. Queda gravat i es pot escoltar més tard.

No tinc clar la legalitat, penso que potser hauria d’avisar.

Per sort no ho he hagut de fer servir, però bé, una opció més. No em sap greu els 3 o 4 lliures que vaig pagar.

Ah! el mòbil podia gravar converses: però era més incòmode (no era automàtic) i diria que cada minut feia un “beep”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>