Llibre: Hackstory

Fa poc he llegit el llibre Hackstory de Mercè Molist. Quan el vaig començar no pensava que m’agradés tant com ha estat. Em va sorprendre molt.

És molt amè, informatiu, entretingut. Si recordo bé comença cap a l’any 1980 amb temes de radioaficionats (que vaig fer els meus “pinitus”), després parla de BBS (en vaig ser usuari per força temps), les guerres amb Timofònica, ezines, IRC, estudiants entrant a universitats, Bulma, Badopi…

Alguna gent que surt a Hackstory els he conegut o conec. Molta altra gent els he llegit o em sonaven els noms, o el què havien fet. Recordo fa moltíssims anys llegir algunes revistes com ara SET.

M’ha agradat aprendre més d’aquells temps, de tenir una visió des de l’interior (havia vist el món des de fora però no des de dins). M’ha agradat re-viure algunes coses que havia llegit…

Si per aquí algú li sona el què he escrit més amunt: llegiu el llibre! I hi ha una feinada darrera el llibre que es veu que és immensa!

Tema pràctic: el vaig llegir al meu llibre electrònic en format epub (es pot baixar de Hackstory.es (enllaç epub).
A la Web hackstory.net hi ha més informació i es pot llegir també online.

El projecte va ser fundat per crowdfunding. A hores d’ara es poden fer donacions mitjançant Paypal o bé Bitcoins (veure Hackstory.net al menú de l’esquerre). Si us ho passeu bé llegint-lo també us ho passareu bé col·laborant una mica.

Així que gràcies Mercé i tothom qui hi ha col·laborat!

1 comment to Llibre: Hackstory

  • Mercè

    Gràcies Carles :)))) Vaig escriure aquest llibre perquè no es perdés el record i la filosofia de gent com tu. Una alegria i un honor comptar-te entre els meus hackers amics.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>